Βερολίνο 4 ημέρες από 425€

Το Βερολίνο, η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη σε έκταση και πληθυσμό πόλη της Γερμανίας & άλλοτε σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου είναι σήμερα η πρωτεύουσα της χώρας αλλά και των νέων ευρωπαϊκών τάσεων. Η γερμανική πρωτεύουσα εντυπωσιάζει με μια ασυνήθιστη ποικιλία σε αξιοθέατα & με την πλούσια πολιτιστική ζωή της μιας και θεωρείται η πόλη των τεχνών, των καλλιτεχνών και των μουσείων και με τον έντονο και ταυτόχρονα χαλαρό τρόπο ζωής. Η πόλη σφραγίζεται από τις αντιθέσεις που δημιουργούν τα ιστορικά κτίρια και η μοντέρνα αρχιτεκτονική, η παράδοση και το μοντέρνο. Το χαρακτηριστικό αυτής της ζωντανής πόλης που σφύζει από ενέργεια είναι οι συνεχείς αλλαγές.

Κλέβει την παράσταση συνδυάζοντας αρμονικά τον underground χαρακτήρα της με την πολυτέλεια. Όποια κι αν είναι τα γούστα σας στο Βερολίνο θα τα ικανοποιήσετε απόλυτα. Παρά τους έντονους ρυθμούς το Βερολίνο είναι πολύ φιλικό στους επισκέπτες και τους κατοίκους του και διαθέτει πληθώρα low budget επιλογών.

Παρόλα αυτά, το Βερολίνο είναι και μια χαλαρή πόλη με πολλούς ανοιχτούς χώρους που προσφέρουν ευκαιρία για αναζωογόνηση με τις εκτεταμένες εγκαταστάσεις πάρκων, δασών και λιμνών. Σημεία χαλάρωσης υπάρχουν σε κάθε σημείο της πόλης. Νεανικό, καλλιτεχνικό, ανήσυχο, απρόβλεπτο, ιστορικό. Το Βερολίνο είναι πολυδιάστατο, κι αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να το επισκεφτείτε!